подробно търсене
Още опции за търсене
Ние открихме 0 резултати. Преглед на резултатите
Резултатите от търсенето ви

Четиристаен апартамент до бул. България

367,762 €
ул. Васил Стефанов , ,
Любим
367,762 €

Преглед

  • Updated On:
  • март 2, 2022
  • 3 Спални
  • 4 WC
  • 188.55 m2 Площ
  • 2022 Година на строителство
  • 6 Етаж
  • 19707

Перфектният семеен апартамент с широки спални, собствена баня към всяка стая, склад и мокро помещение и два дрешника. Дневна със завидните 43.5 м2 и просторни бани.

Емералд Апартментс е най-новата концепция за строителство на апартаменти в България. Сградата е проектирана от екип, строител и инвеститор в САЩ с над 10 години опит.

От дизайн на сградата, до завършването на апартаментите доказват нов стандарт в строителството- взискателност към качеството и детайла. Емералд Апартментс е за клиенти с най-високи изисквания, за хора търсещи сигурност, удобство, лукс, красота и стил в своя дом.

Практицизмът и качеството вървят ръка за ръка с комфорта. Като част от предимствата на строителни материали използвани в сградата са специалната допълнителна топло и шумоизолация с 10см. вата в стените между отделните апартаменти, италиански материали за шумоизолация в пода, 7-камерна PVC дограма Deceuninck със стъклопакет 4 сезона. Шумоизолация по щранговете. Етажен сметоотвод. Отопляема гаражна рампа. Луксозни общи части. Атрактивно осветена фасада. Собствен СПА център.

Локацията е удобна за всички, за които градския транспорт е предимство, а собствения – удобство. Кръстовището на ул. Васил Стефанов и ул. Спас Соколов е в началото на бъдеща ключова артерия в София, която ще тръгва от бул. България минавайки през всички южни райони на столицата до Горубляне.  Развиващият се район е предпочитан от млади семейства.  Непосредствено до емблематичната бизнес сграда Вертиго, близо до МБАЛ София, разнообразни заведения и много други удобства.

На клиентите се дава възможност да ползват професионални услуги за интериорен дизайн и безплатни готови индивидуални интериорни проекти в 4 различни стила- винтидж, модерен, класически и минималистичен.

Апартамент 30 е с обща площ 188.55 м2, от които 166.57 м2 чиста площ. Ситуиран на 6-ти жилищен етаж, с изглед към Витоша и балкон.

Повече за проекта можете да научите на сайта: https://www.emerald-apartments.net/

Попитайте и за останалите свободни апартаменти в сградата.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Адрес: ул. Васил Стефанов
град:
Щат / държава:
Пощенски код: 1404
Държава: Афганистан
Отваряне в Google Карти
ID: 19707
Цена: 367,762 €
Размер на собствеността: 188.55 m2
Спални: 3
Бани: 4
Етаж: 6
Етажност: 7
Година на строителство: 2022
Строителство: Тухла
Други
акт 14
Асансьор
Вода
Газ
Електричество
Етажен сметоотвод
ново строителство
Паркомясто/ Гараж
Портиер

карта

транспорт
супермаркети
училища
Ресторанти
Аптеки
Болници

Етажни планове

(Visited 1 times, 1 visits today)

Сравнете списъци

Адриана Секуличка