подробно търсене
Още опции за търсене
Ние открихме 0 резултати. Преглед на резултатите
Резултатите от търсенето ви

Пентхаус със 160 м2 тераса и гледка към Витоша

584,448 €
ул. Васил Стефанов 60, ,
Любим
584,448 €

Преглед

  • Updated On:
  • март 2, 2022
  • 3 Спални
  • 4 WC
  • 344.76 m2 Площ
  • 2022 Година на строителство
  • 7 Етаж
  • 19675

Идеалният семеен апартамент съществува!  Дневна с изумителните 40.4 м2, 3 широки спални- 15.1 м2, 18.1 м2 и 23.6 м2. Три завидни по размер бани, два дрешника, килер и мокро помещение. Високи тавани- 2.90 м. и асансьор, който спира в самия апартамент. И това не е всичко! Изградено подово отопление в целия апартамент и висок клас декинг върху цялата разкошна тераса със 160м2 и прекрасна гледка към Витоша планина.

Емералд Апартментс е най-новата концепция за строителство на апартаменти в България. Сградата е проектирана от екип- строител и инвестiтор в САЩ с над 10 години опит.

Дизайн на сградата, подбора на висок клас материали и допълнителните удобства в имота доказват нов стандарт в строителството- взискателност към качеството и детайла. Емералд Апартментс е за клиенти с най-високи изисквания, за хора търсещи сигурност, удобство, лукс, красота и стил в своя дом.

Практицизмът и качеството вървят ръка за ръка с комфорта. Като част от предимствата на строителни материали използвани в сградата са специалната допълнителна топло и шумоизолация в стените между отделните апартаменти, италиански материали за шумоизолация в пода, 7-камерна PVC дограма Deceuninck със стъклопакет 4 сезона. Шумоизолация по щранговете. Етажен сметоотвод. Отопляема гаражна рампа. Луксозни общи части. Атрактивно осветена фасада и собствен СПА център.

Локацията също е идеална- лесно достъпна и същевременно тиха. Непосредствено до бул. България и близо до околовръстен път. Кръстовището на ул. Васил Стефанов и ул. Спас Соколов е в началото на бъдеща ключова артерия в София, която ще тръгва от бул. България минавайки през всички южни райони на столицата до Горубляне.  Развиващият се район е предпочитан от млади семейства.  Непосредствено до емблематичната бизнес сграда Вертиго, близо до МБАЛ София, разнообразни заведения и много други удобства.

На клиентите се дава възможност да ползват професионални услуги за интериорен дизайн и безплатни готови индивидуални интериорни проекти в 4 различни стила- винтидж, модерен, класически и минималистичен.

Апартамент 32 е с обща площ 184.76 м2, от които 164.35 м2 чиста площ. Допълнително към тази квадратура собствениците получават лукса на 160 м2 собствена тераса завършена с декинг.  Ситуиран на седми жилищен етаж.

Повече за проекта можете да научите на сайта: https://www.emerald-apartments.net/

Попитайте и за останалите свободни апартаменти в сградата.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Адрес: ул. Васил Стефанов 60
град:
Щат / държава:
Пощенски код: 1404
Държава: България
Отваряне в Google Карти
ID: 19675
Цена: 584,448 €
Размер на собствеността: 344.76 m2
Спални: 3
Бани: 4
Етаж: 7
Етажност: 7
Други
акт 14
Асансьор
Вода
Газ
Етажен сметоотвод
Климатици
ново строителство
Паркомясто/ Гараж
Портиер

карта

транспорт
супермаркети
училища
Ресторанти
Аптеки
Болници

Етажни планове

(Visited 2 times, 1 visits today)

Сравнете списъци

Адриана Секуличка