Резултатите от търсенето ви

За нас

Важно е да изберете добре вашият партньор във всяка сделка. Ние сме отдадени, искрени и мотивирани професионалисти.

Персонализирани услуги

Ние сме малка, бутикова агенция, която се занимава с продажба, покупка, наем, управление и цялостно консултиране в сферата на недвижимите имоти. Работейки с нас, вие получавате знанията и опита, които очаквате от професионален, сертифициран агент, а услугата, която ще получите се отличава с индивидуалност и прециност. 

 

Нашата Цел

Най-важният ни приоритет е клиентите ни, които са и наши приятели да бъдат напълно информирани. Целта е постигнататогава, когато нашите приетели са удовлетворени, а проектът е завършен успешно.

Разнообразни услуги

Независимо дали търсите имот за покупка в района на София или имот под наем, Luxury Investment улеснява търсенето. Съвместно с нашите партньори в различни области ние предлагаме целият набор от услуги- съвети по финансиране, избор на имот, оценка, дизайн, ремонт и обзавеждане, менажиране и препродажба. 

Нашата стратегия

Недвижимите имоти са динамичен сектор, който не спира да се променя. Възможностите са безкрайни, но и опасности дебнат от всякъде. За това ние не спираме да се образоваме и информираме за всички новини в нашия бранш.

Запознайте се с вашия агент

Всички те ще се отдадат докрай!

Anelia

Анелия Видинова

Агент недвижими имоти
(Visited 12 times, 1 visits today)

Адриана Секуличка

Агент недвижими имоти
Общителността, позитивния дух и невероятното чувство за отговорност на Адриана я отличават ...
Искрен Тодоров

Искрен Тодоров

Агент Експерт
Знанието, честността, почтеността и справедливостта на Искрен са били очевидни през цялата ...

Често задавани въпроси

Сигурността че ще бъдете обслужени от висококвалифициран професионалист, който ще бъде ваш съдружник в сделката докрай.

Разбира се! Обадете се или ни пишете, за да уговорим среща.

Ние ще бъдем вашият съветник, информатор и преговарящ. А също можем да ви предложим юридически, дизайнерски и ремонтни услиги. Можем да се ангажираме не само със сделката, но и с последващите дейности

И въпреки общите тенденции, всеки казус е строго индивидуален и изисква специфичен анализ. Тенденцията за покачване или спадане на цените зависи освен от глобалната и локална икономическа обстановка, от локацията на имота, качеството на строителство, банковите условия и много други фактори. Разкажете ни случая си и чрез нашите знания ще ви дадем професионално мнение.

Това зависи от цената, която ще определим и маркетинговия план, който ще ибзерем.  

За това сме ние. Чрез пазарен анализ и оценка на имота ви, заедно ще определим цената.

Чрез нашите финансови и кредитни консултанти ще получите пълна информация за условията на всички кредитни институции. 

Ние сме гъвкави в ценообразуването на нашите услуги. В зависимост от това, колко от тях ще ползвате ще определим цената.

Разбира се. С нотариално заверено пълномощно от ваша страна ние ще се погрижим за целия набор от документи, който е нужен при сделка.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Сравнете списъци