Резултатите от търсенето ви

Как да продадете имота си дистанционно?

Публикувано от office за 17/07/2020
0

В контекста на здравната криза, свързана с Covid-19, сделките с недвижими имоти бяха до голяма степен възпрепятствани от задържането и забраната за посещения. Много учреждения дадоха възможност за дистанционни услуги. Видео огледите зачестиха.

Разболели сте се точно в деня преди огледа? Не се паникьосвайте! Първа добра новина: вашият вашият брокер ще ви организира оглед виртуално. Видеопосещението ви позволява да получите представа за имота.

Попитайте вашият агент за всички възможности за отдалечени услуги.

Възползвайте се от електронния подпис

Можете да управлявате транзакцията си с недвижими имоти дистанционно и с пълно спокойствие благодарение на електронния подпис. Това дава възможност за пълна дематериализация на сделката с недвижим имот, като се преодолее разстоянието между вас, купувача и нотариуса. Електронния подпис има абсолютната тежест на физическия.

Благодарение на ескрол сметките и доверителните сметки, вече дори изповядването на сделки дистанционно е възможно.

Оттук нататък нотариалните актове могат да се подписват дистанционно при всякакви обстоятелства. Отдалечените услуги предстои да се популяризират всеповече.

Какво друго можем да свършим дистанционно

Ако искате да извършите ремонтни работи по вашия имот преди да бъде пуснат на пазара, не чакайте, има кой да го свърши вместо вас.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сравнете списъци